Brev till Dårhuset

2010-05-25 @ 10:04:32 Permalink Andlighet Kommentarer (1) Trackbacks ()


Brev till dårhuset!

Hej alla dårar, hur mår ni? Jag vill bara säga att ni hade rätt!

Du som satt och skakade i panikångest och bluddrade om illusioner och att det kändes som om verkligheten höll på att rämna - du hade rätt! Du är inte galen, du kan komma ut nu!

Du som är obotligt deprimerad för att livet känns meningslöst - du hade rätt! Det är det, men det är cool ändå! Kom ut nu eller begå självmord - det spelar ingen roll. Illusionen är dock vacker - du kan komma att gilla den! Ta på dig rymddräkten!

Du som lider av Scizofreni - vad bra med två personligheter! Jag har haft hundra hittills, välkommen ut, här finns hundra till du kan testa!

Alla ni därinne som är Dårar, kom ut här nu och delta om ni vill. Ni har rätt, ni hade rätt hela tiden. Skåda den stora illusionen, ni behöver inte vara rädda. Den är ganska vacker på många sätt - riktigt vacker faktiskt. Ni kan titta på den och ta del av den utan att för den saken skull köpa den som verklig. De är de andra som är galna. Men lägg inte ner något krut på att övertyga dem! Håll det hemligt, annars håller jag med er - då blir man galen - då måste man nog sitta på Dårhus om man ska få de andra att fatta! :)

Välkommen ut! Släpp Dårarna loss det är vår! Le era MonaLisa-leenden och Se med er Hannibalblick. Bringa lite kaos i kaoset!

Illusionisten